LIVE

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cultuurkoepel Heiloo

January 26 @ 20:15 - 22:00

€21,50

DUOSHOW in de prachtige cultuurkoepel van Heiloo!

Maarten Heijmans scoorde hoge ogen met zijn vertolking van de titelrol in de dramaserie Ramses. Het leverde hem in 2015 een Gouden Kalf én een Emmy Award op! Heijmans kon het repertoire van Ramses Shaffy daarna moeilijk loslaten en zo besloot hij voor de tiende sterfdag van Shaffy een aantal prachtige nummers van nieuwe arrangementen te voorzien.

KAFKA, bestaande uit Dafne Holtland en Frank van Kasteren, is bekend van de radio 1 hits Blueprint en Goldfish. Zij zijn tevens de bandleden van de Shaffy band, waar zij elkaar ook ontmoet hebben. Het muzikale hand-in-hand lopen van twee mensen die precies hebben wat de ander niet heeft. Hoe klinkt dat? Vrolijk én bedachtzaam. Soms bombastisch melodieus, dan weer gelaagd, zacht en bescheiden. Kafkaësk spannend, gevolgd door de harmonische conclusies waar je op hoopt. Met een lome rauwe ondertoon – ritmisch, gravend en opzwepend.

Dafne Holtland: een hemelsblauwe stem. Zo ‘up’ als het maar kan. Licht, lyrisch, rond en harmonisch, en toch brutaal als rock en roll. En hij dan?

Frank van Kasteren: een alternatieve liedjesschrijver. Een ambachtsman op welk instrument dan ook, ongepolijst maar vakkundig, en met het perfectionisme van een componist.

 

Details

Date:
January 26
Time:
20:15 - 22:00
Cost:
€21,50
Website:
https://www.cultuurkoepelheiloo.nl/posts/maarten-heijmans-zingt-ramses-samen-met-kafka